Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Drůbeží minutkový guláš se smetanou

0.0
Drůbeží minutkový guláš se smetanou

Potřebné ingredience

na 2 porce:
250g drůbežího masa bez kostí, 4 lžíce bílého vína nebo zředěné citr.šťávy, 2 lžíce oleje, 1 rovná lžička hl. mouky, (kapary), česnek, mletý pepř, mletá sl.paprika, sůl, 4 lžíce smetany 12%

Postup přípravy

Maso nakrájíme na hranolky, osmahneme na oleji, asi za 2 min je poprášíme moukou, za stálého míchání osmahneme, zalijeme vínem nebo citr. šťávou a krátce podusíme. Osolíme, okořeníme, zalijeme smetanou, případně přidáme usekané kapary, půlku rozetřeného stroužku česneku a krátce podusíme. Podáváme s noky nebo s rýží.

DOBROU CHUŤ!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Beata27 19. 9. 2008, 19:39
|:o) |:o) |:o)Výborný jídlo, udělala jsem s těstovinama, dala víc vína a česneku a malej dlabal až měl boule za ušima. (L) (L) (L)
Jitule64 28. 5. 2007, 19:10
Tak to mi jako guláš vůůůůůbec nepřijde, ale spíš jako úúúúúúúúúžasná JEN minutka!!! Vypadá to skvěle! (Y) :-P (L)
MíšaC 28. 5. 2007, 19:17
@Jitule64 Je to opravdu úžasná rychlovka ;-). Ale v kuchařce to nazývají guláš :-), tak jsem se držela předlohy ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie