(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Drůbeží minutkový guláš se smetanou
Potřebné ingredience
na 2 porce:
250g drůbežího masa bez kostí, 4 lžíce bílého vína nebo zředěné citr.šťávy, 2 lžíce oleje, 1 rovná lžička hl. mouky, (kapary), česnek, mletý pepř, mletá sl.paprika, sůl, 4 lžíce smetany 12%
Postup přípravy
Maso nakrájíme na hranolky, osmahneme na oleji, asi za 2 min je poprášíme moukou, za stálého míchání osmahneme, zalijeme vínem nebo citr. šťávou a krátce podusíme. Osolíme, okořeníme, zalijeme smetanou, případně přidáme usekané kapary, půlku rozetřeného stroužku česneku a krátce podusíme. Podáváme s noky nebo s rýží.
DOBROU CHUŤ!!!
DOBROU CHUŤ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Beata27
(upraveno)
19. 9. 2008, 19:39
Výborný jídlo, udělala jsem s těstovinama, dala víc vína a česneku a malej dlabal až měl boule za ušima.
Jitule64
(upraveno)
28. 5. 2007, 19:10
Tak to mi jako guláš vůůůůůbec nepřijde, ale spíš jako úúúúúúúúúžasná JEN minutka!!! Vypadá to skvěle!
MíšaC
(upraveno)
28. 5. 2007, 19:17
@Jitule64
Je to opravdu úžasná rychlovka . Ale v kuchařce to nazývají guláš , tak jsem se držela předlohy